Grattis Malaysia!


I år firar [simpletag]Malaysia 50 år[/simpletag] som oberoende land. Sedan den brittiska flaggan hissades ned till förmån för den malaysiska har landet genomgått många skiftande perioder, och landet har utvecklats till en märklig smältdegel av olika språk, kulturer, religioner och alfabet.  

Trots ett stundtals aningen auktoritärt styre med växande opposition som resultat, religiösa konflikter och en ekonomisk krasch, har landet ändå alltid lyckats bevara den blandning av kaos och självförtroende som fortfarande gör det så spännande.

Tourism Malaysia
har verkligen gjort ett bra jobb att profilera [simpletag]Malaysia[/simpletag] de senaste åren, och den stora [simpletag]marknadsföring[/simpletag]sbudgeten visar om inte annat på att man menar allvar med [simpletag]turism[/simpletag]näringen, åtminstone från statligt håll. Och i och med jubileet drar man förstås på med stora växlar.

Deras promotionsajt är imponerande väl genomförd, om än aningen seg att använda.