Tusen ställen du måste se

Inspirerade av [simpletag]Patricia Schultz[/simpletag] bästsäljare 1,000 Places to See Before You Die, startar snart Discovery’s Travel Channel ett program med samma namn. Ett nygift par från Colorado – Albin och Melanie Ulle – får äran att resa genom tretton länder och hinner åtminstone med att uppleva ungefär hundra av de tusen ställen Schultz tipsar om.

Paret ska under fjorton veckor på resande fot låta tittarna uppleva mycket av det bästa världen har att ge i entimmesavsnitt, och det hela kommer att följas upp med en hemsida, där det ska finnas listor, smultronställen, tips och kartor över resan. Sajten (www.1000-places.com) ska enligt [simpletag]Travel Channel[/simpletag] vara uppe imorgon, 8 mars.

Om serien kommer att visas i Sverige återstår att se, men Resekoll lovar att återkomma i ärendet.