Ryanair vill blockera konkurrenter

Ryanair

I England har lågprisbolagen börjat bråka om de små marginalerna. Ryanair har i ett uttalande sagt att man kommer att blockera bokningar från andra onlinebyråer som Lastminute.com. Man har skrivit till Trading Standards Institute för att klaga på Lastminute’s uppträdande.

[simpletag]Ryanair[/simpletag] hävdar att [simpletag]Lastminute.com[/simpletag] och andra byråer bokar Ryanairplatser år sina kunder, men tar oproportionerligt betalt och lämnar motstridiga eller bristfälliga uppgifter om bagage, incheckning, ändringar i tidtabellen och regler.

Lastminute.com kontrar med att poängtera att prisskillnaderna kan bero på att de lägger in alla skatter och avgifter i priset hela vägen, medan Ryanair gärna lägger på dessa i slutet av bokningen.

One thought on “Ryanair vill blockera konkurrenter”

  1. Konkurrenter?? Resebyråer är flygbolagens återförsäljare, inte konkurrenter!!

Kommentarer inaktiverade.