Ny tidning om bröllopsresor

 

Det är inte alls förvånande att en tidning som Allt Om Bröllopsresor dyker upp – bröllopen blir större, mer spektakulära (mer traditionella?) och det ställs större krav även på smekmånadens destinationer och aktiviteter. Så långt är Allt Om Bröllopsresor en tidning som behövs, eftersom resan (förhoppningsvis) är den enda i sitt slag i livet.

 

Men här blir det också viktigt att klargöra att detta inte är någon spinoff från Allt Om Resor, utan en spinoff från Allt Om Bröllop, utgiven av Independent Publishing Group. Och när det kommer till [simpletag]bröllopstidningar[/simpletag] finns en märklig tendens att inskränka på kvaliteten, av någon anledning. Trots att det uppenbarligen finns oerhört mycket pengar i bröllopsindustrin, ger man ut tjocka annonstegelstenar där det redaktionella materialet ofta är en gäspning, en ursäkt för att få in ännu en annonskategori på motstående sida. Få medarbetare, dålig korrekturläsning, konstig layout, få eller inga egna bilder, samt märkliga blandningar av annonser och artiklar.

 

Riktigt så illa är det nu inte med [simpletag]Allt Om Bröllopsresor[/simpletag], utan det finns en del inspiration och tips att hämta här inför den stundande resan. Och så kostar den bara 29 kronor.