Vem vill göra företagens jobb?

Trenden med interaktivitet, användarproducerat innehåll och communities är på väg att nå sin peak. Resebranschen har precis insett detta, och både mediebolag och researrangörer tävlar nu om vem som kan knyta till sig flest medlemmar, som i sin tur ska stå för rekommendationer, bloggande, fotoalbum och länktips. Enda kruxet är väl egentligen vem som är avsändaren.

Reseguiden.se går nu hela vägen, och tar med sig 50 av sina forumdeltagare till TUR-mässan i Göteborg. Väl på plats ska de fungera som utställare och rådgivare med olika reserfarenheter från hela världen.

När kunderna ändå är villiga att skapa allt innehåll och sköta marknadsföringen, kanske man ska undersöka möjligheterna till att få folk att göra bokföring, rekryteringar, it-utveckling och personalvård också?