Goas sjukaste restaurangupplevelse

Om du åker till [simpletag]Calangute[/simpletag] i Indiska [simpletag]Goa[/simpletag], måste du prova den här restaurangen. Säg Sweet Chili till taxichauffören, och precis när ni åkt så långt ut på mörka småvägar att du är övertygad om det stundande rånmordet, så är ni framme. En stor, påkostad restaurang med surrealistiska inslag av jätteansikten, djurdräkter, danståg och ballonger.

Vid bordet kan gästerna beställa både trollkarl (ytterst medelmåttig, vilket bara är ännu roligare) och vattenpipa, och för barnen finns en ständigt kreativ ballongknytare på plats. Resekoll kan varmt rekommendera en par-dejt-battle: sätt er på olika platser i restaurangen och skicka sjuka män till varandra. Plötsligt dyker det upp stora drinkar eller en enorm pipa på bordet – svara då med en dålig trollkarl, eller önska "deras" låt av coverbandet.

När ni tror att ni sett allt, dyker de här sju dvärgarna(?) upp och förvandlar hela stället till en karneval. Och glöm då för all del inte att dansa med den stora kycklingen!

 

 

One thought on “Goas sjukaste restaurangupplevelse”

  1. Hur kul som helst! Jag var nästan där!!

    Att fråga taxikillarna i Indien är ett utmärkt tips. Alla vet inte allt, men någon vet alltid exakt vad man far efter, och den föregående inbördes konferensen med kollegerna är ett nöje i sig. Ska också sägas att Indien leder stort i två avseenden jämfört med exempelvis Thailand: 1) man känner sig säker som kvinna, särskilt som (obetydligt) äldre kvinna; 2) man känner sig aldrig robbad, blåst och utnyttjad (även om man skulle råka bli det). Att göra gott är ett religiöst imperativ i Indien. Man känner sig som turist respekterad och omhuldad – något som skrivs upp på karmakontot – och betalar bäst för det i simpelt låg dricks men desto mer generös älskvärdhet tillbaka.

Kommentarer inaktiverade.