Storbritannien lockar med rock

Visit Britain på TUR-mässan 2007

Att London och England har spelat en stor roll i musikhistorien finns det ingen som motsätter sig, och många viktiga [simpletag]skivor[/simpletag] är sprungna ur arbetarklasskamp, droger, småstadsångest och regn. Visit Britain byggde på [simpletag]TUR-mässan[/simpletag] hela sin turistkampanj kring Storbritannien som närmast helig mark för rockintresserade resenärer. Estetiskt kan deras punkiga kollage vara ganska tilltalande, men känns inte hela grejen lite…90-tal? På www.visitbritain.com/music finns mer information om den påkostade kampanjen.

 

Golfpunk - Resekoll.seOch en sak till – vad gjorde den här tidningen i pressmappen? Resekoll tycker absolut inte att det är fel att göra golfsporten mer rolig och avslappnad, men att ordet "PUNK" i det här fallet betyder "ännu en grabbtidning med utvikningsbrudar och intervju med Bingo Rimér" var lite oväntat. Testa själv här!