Jobba i Kina som engelsklärare

[simpletag]Kina[/simpletag] växer så det knakar. Många svenska företag väljer att lägga sin produktion där, och många väljer att flytta hela verksamheten. Ett bra steg på vägen är att först lära känna landet, kulturen och människorna ordentligt. Work & Travel Company anordnar nu så kallade "Teach and Travel"-program i samarbete med de kinesiska myndigheterna för att få dit fler svenskar som kan undervisa landets privatskoleelever i engelska.

I programmet ingår en fyra veckors intensivkurs, där lärarkandidaterna får lära sig kinesisk kultur, en kurs i [simpletag]mandarin[/simpletag], samt en skräddarsydd lärarutbildning för engelskundervisning. En termin är 20 veckor, och efter avslutad termin finns det goda möjligheter att byta skola för att prova på något ytterligare nytt. Ett servicekontor i Beijing hjälper lärarna med praktiska detaljer under vistelsen.

Läs mer på www.jobbaikina.nu, och klicka på Teach & Travel China för att komma till infosajten.

5 thoughts on “Jobba i Kina som engelsklärare”

  1. Jag skall Ã¥ka! That’s all there is 2 it. I’m going.
    Nihao

  2. Hej,

    Du kan annars söka genom ruihanlan den enda avgiften som betalas är ansöknings och administrationsavgift. Därför blir det ca: 1/3 av normalpriset. Gå in på hemsidan http://www.ruihanlan.se eller ruihanlan.com och skicka ett mail.

  3. detta med att åka till kina och jobba verkar lite skummt. ingen tydlighet i artiklarna. någon som varit iväg och jobbat i 5 månader och kan tydliggöra kostnaderna och lönen?

  4. Jag sitter i Kina just nu, ej lärare, men jobbar för ett svensk företag i ett par år här nere, så kan jag tala om lite. Kostnaderna berör på var du lever (storstad/mindre stad), var du vill äta (restaurang/skola-hemma) och hur vill/kan du åka till/från jobbet (taxi/bus/bil). Lönen för lärare blir 4-6 tusen RMB och du får räkna med att 2000RMB försvinner i månaden om du behöver inte betala hyran.

Kommentarer inaktiverade.