Provokativt livsstilsmagasin från öst

B East

Vi hittade det östeuropeiska livsstilsmagasinet B East (eller Beast om man vill) i en bokhandel i Tallinn. Tidningen beskriver sig som ”FASHION/ATTITUDE/CULTure FOR THE NEW EUROPE”. Vad det betyder? Jo, ett temanummer tillägnat [simpletag]Rumänien[/simpletag] – men framförallt huvudstaden Bukarest och intervjuer med konstnärer, discjockeys, musiker och tidningsmakare. [simpletag]Uteliv[/simpletag]sguider till Prag, Tallinn, Warsawa och Moskva, ett tydligt Englands-förakt, politisk sarkasm och vågade modejobb.

Med andra ord är det dags att sluta döma ut [simpletag]östeuropa[/simpletag] om nu någon gör det fortfarande. Och mycket riktigt – när vi kom hem stod [simpletag]B East[/simpletag] redan och tronade i skylfönstret på Presstop. Snart blir det ännu jobbigare att ha "koll".

Mer info på: www.beastnation.com