Även New York vill ha fler turister

New York

I slutet av mars öppnade NYC & Company sitt regionala Norden-kontor på Riddargatan i Stockholm. Aviareps Mangum är kontrakterade för uppdraget, med Johnny Gardsäter i spetsen. Gardsäter och hans team kommer att serva Sverige, Norge, Danmark och Finland med information om [simpletag]New York[/simpletag] och dess attraktionskraft.

Projektet är en del av borgmästare Michael R. Bloombergs ambitiösa kampanj med målet att uppnå 50 miljoner besökare under 2015. 15 miljoner friska dollars har kastats in för att smörja press och [simpletag]marknadsföring[/simpletag] ytterligare, och han är inte långt ifån sitt mål, i och med att staden beräknas attrahera hela 44 miljoner besök redan i år.

För mer info: www.nycvisit.com
För kalendarium över händelser i New York under våren: www.nycvisit.com/openbook