Couchsurfa din väg till nya vänner

Vissa resor handlar inte om fina hotell och flotta restauranger. Vissa resor handlar om [simpletag]billig öl[/simpletag], hemlagad [simpletag]pasta[/simpletag] och bristfällig sömn på en inrökt soffa. Men ibland saknas kontakterna. [simpletag]Couchsurfing.com[/simpletag] är ett omskrivet icke-kommersiellt community som syftar till att låta sina medlemmar ta kontakt med varandra och diskutera eventuella logilösningar under enkla och säkra former.

Själva resultatet av vistelsen handlar i efterhand dock inte i första hand om insparade boendepengar. Det handlar om att få se ett nytt land och en ny [simpletag]kultur[/simpletag] ur en ny människas perspektiv, så nära man komma det privata, det vardagliga. En rörelse som i längden bidrar till en liten smula bättre värld.
Gå in och registrera dig på www.couchsurfing.com

Har du couchsurfat? Resekoll vill gärna ha kommentarer!

One thought on “Couchsurfa din väg till nya vänner”

  1. Hi, I don’t understand anything in your post.

    I’m looking for a couch in Nyköping. But there aren’t couchsurfers registered at couchsurfing.com. How to find these rare species? 😀

    Cheers.

Kommentarer inaktiverade.