Fixa festen på Wine Store

Wine Store

Om du planerar en stor fest eller bröllop, är [simpletag]sprit[/simpletag]inköpen en stor utgiftspost i budgeten. Systemet är uteslutet, Tyskland är billigt, men fordrar [simpletag]roadtrip[/simpletag], bensinpengar, övernattning på sjabbiga [simpletag]motell[/simpletag], samt dilemmat att man eventuellt ska ha en släpkärra med ett ton sprit stående vid en tysk vägkrog över natten.

Nej, ta med ett gäng och åk till Tallinn istället. På Winestore.se kan du beställa allt du behöver till priser som gärna ligger under hälften av de svenska. Din beställning packas sedan i ordning lagom tills du och dina packåsnor anländer efter en karaokedoftande natt på Tallink-färjan ([simpletag]Wine Store[/simpletag] ligger hundra meter från båten). Bara att köra på båten när det är dags, men glöm inte att ta med några rejäla pirror, eftersom butikens egna kan vara slut.