Den här sidan är inget för rädda

Är du paranoid? Tycker du att det bombas överallt nuförtiden, och att det säkraste vore att bara stanna hemma om titta på tv (så att du kan följa med på allt hemskt som händer)? Grattis – du har precis fått vatten på din kvarn. Globalincidentmap.com använder sig av Google Maps för att kartlägga och strukturera nyhetsflödet – det vill säga nyhetsflödet som handlar om krig, katastrofer, mord och [simpletag]giftigt avfall[/simpletag]. Man känner sig lite som [simpletag]Jack Bauer[/simpletag] när man kan få direkt information på skärmen exakt när hur och var terroristledare fängslats, tunnlar rasat och [simpletag]inbördeskrig[/simpletag] brutit ut. Med länkar till alla nyheter som fladdrar förbi är sidan en utmärkt [simpletag]nyhetssajt[/simpletag], men den stärker inte direkt hoppet om en bättre värld.