Guide: 5 turistfällor att undvika i New York

Ska du till New York? Läs det här. Gunnar har listat de fem jobbigaste, onödigaste och mest tidskrävande aktiviteterna som vi turister tror att vi måste hinna med när vi åker dit. Undvik dessa turistfällor och spara tid till annat!

Guide: 5 turistfällor att undvika i New York

Uppdatering, oktober 2008: New York-guiden verkar ha skadats i en serverflytt. Vi ber om ursäkt och hoppas kunna lösa det på sikt! 

6 thoughts on “Guide: 5 turistfällor att undvika i New York”

  1. Suck. De där rekommendationerna skulle jag inte ge mkt för. Är det första gången man är i NY ska man absolut passa på att åka ut till frihetsgudinnan, inte minst för att få se Ellis Island dit merparten av usa immigranter kom en gång i tiden. Times Square är ju hur galet och kul som helst att få uppleva kvällstid och att missa ett besök i empire får jag inte ihop. Iochförsig kan man nöja sig med Rockefeller center men jag skulle rekommendera att besöka det ena på dagen och det andra på kvällen om man har tillräckligt med tid i staden.

  2. New York innehåller så oändligt mycket mer än dessa turistfällor. Tänk på att guiden är skriven för den som kommer till New York första gången och inte har så mycket tid. Åker man sedan dit en gång om året, vilket alla borde göra, så kan man givetvis bocka av dessa ”sevärdheter” över tiden.
    Och så får du inte blanda ihop Ellis Island och Liberty Island 🙂

  3. Bajsnödigare blogg får man ju leta efter… south bronx my ass. LES är fortfarande hipsterhögborg och bästa party om man är under 25. På kvällarna hittar du möjligtvis en och en annan inflyttad europe men kallar man det turistfälla har man nog faktiskt aldrig varit här själv utan överdoserat på Timeout och VV hemma i Gnosjö.
    Sen vänder det åt andra hållet – att såga woodbury (som visst tar tid) och hissa Century 21??? Det mest talade språket inne på C21 måste ju vara svenska. Att utbudet är tredjesortering från färre och sämre sönderexploaterade märken än i Woodbury gör inte saken bättre. White trashigare ställe saknas öster om New Jersey. Sneakerutbudet är dessutom under ALL kritik.

  4. Jag är knappa 40 och inte särskilt hipp. Däremot är jag som sagt bara lite nyfiken på vari det turistiga i LES består och hur C21 kan vara mindre turistigt än Woodbury…

Kommentarer inaktiverade.