Snabbare genom säkerhetskontrollen med Clear-kortet

Trött på säkerhetskontrollerna, med biffiga vaktbolagsbroilers som grundligt tafsar på dig medan gaten stängs? I USA kan man ju köpa sig allt, och för hundra dollar per år kan vi numera även köpa oss fria från detta lilla irritationsmoment, med kortet Clear från Homeland Security. Du köper dig därmed nämligen plats i en egen supersnabb säkerhetskontroll, utan köer, men med mängder av glada medarbetare som välkomnar dig och hjälper dig med bagaget. Systemet finns ännu på ett par utvalda [simpletag]flygplatser[/simpletag] i [simpletag]USA[/simpletag], men sprider sig. Självklart är kortet inte något som "alla" kan få. Men ökar vi verkligen säkerheten med en gräddfil även i säkerhetssammanhang?

Läs mer på www.flyclear.com

 

One thought on “Snabbare genom säkerhetskontrollen med Clear-kortet”

  1. Det är bara amerikaner och europeer fast bosatta i USA som kan ansöka om Clear-kortet.

Kommentarer inaktiverade.