Antony and the Johnsons till Dalhalla

Antony and the Johnsons

Om du blivit för gammal för de långa och leriga [simpletag]festivaler[/simpletag]na, men ändå vill göra en [simpletag]musik[/simpletag]resa i Sverige i sommar, är det här tillfället för dig. Antony and the Johnsons bildades i slutet av 90-talet, efter att Antony själv flyttat till New York 1990 och kunnat blomstra i sin svårdefinierbara sexualitet och makalösa musikaliska talang. Resultatet blev cabaréshower, [simpletag]queerklubbar[/simpletag] och två fantastiska och ojämförbara fullängdsalbum med sitt band The Johnsons.

Den 2 juni gör bandet sin enda Sverigespelning i år – på [simpletag]Dalhalla[/simpletag], ett nedlagt kalkbrott i Dalarna, och det kommer att bli en konsertupplevelse utöver det vanliga. Fortfarande finns det biljetter kvar på Ticnet, kostar kring 500 kronor.

www.antonyandthejohnsons.com
www.dalhalla.se