Stjärnkock hos Lufthansa i vår

Vad sägs om följande på nästa flygning: röd torkad tonfisk eller Pata Negra-skinka med jordgubbs- och tomatchutney, monkfish täckt av olivskorpa med fänkålsfond, grön bönblandning och citronrisotto? Det är nämligen vad den tyske stjärnkocken Andreas Krolik bjuder First Class-resenärerna på under Lufthansas långdistansflygningar under maj och juni.

[simpletag]Business Class[/simpletag]-gänget får nöja sig med förrätter som kycklingterrin med kronärtskocka och vild [simpletag]svamp[/simpletag], Waldorfsallad och en [simpletag]fikon[/simpletag]chutney med valnötter. Till varmrätterna hör bland annat nötbiff med svampkräm och [simpletag]potatis[/simpletag] till ett urval av sommarprimörer.

Andreas Krolik kommer från prestigefyllda Brenners Park Hotel (bilden), där han i egenskap av köksmästare jobbat ihop en stjärna i Guide Michelin.