Resekolls 10 populäraste notiser

Efter drygt två månader med Resekoll börjar notiserna bli många. För att guida den stora mängden nytillkomna besökare bland guldkornen kommer här en lista på de 10 bästa och populäraste notiserna så här långt.

Sen finns förstås alla notiser prydligt uppradade om du klickar på Arkiv uppe i lokalmenyn.

1. Gunnars guide till New Yorks fem största turistfällor har blivit en riktig hit. Kanske säger han bara det alla tänker, men inte vågar säga?

 

Zouk Singapore - Resekoll.se

2. [simpletag]Musik[/simpletag] och [simpletag]nattliv[/simpletag] är ju högst subjektivt. Men många tycker att Zouk i Singapore är bästa klubben i världen. Vad tycker du?


3. Signaturen MTW har skrivit några härligt salivdrypande inlägg om [simpletag]mat[/simpletag] i världen omkring oss. Vi har samlat hans matskriverier här, i Explore the World of Food!


4. Hege Daaland flyttade plötsligt från Oslo till [simpletag]Sydkorea[/simpletag] utan att känna någon där. Hon har skrivit flera små betraktelser från landet, som vi har samlat på sidan Allt du vill veta om Sydkorea.


5. Under diskussionen kring [simpletag]krogar[/simpletag]nas öppettider kände sig Christian tvungen att göra ett litet inlägg i debatten.

6. [simpletag]Sex[/simpletag] slutar aldrig att vara kontroversiellt, nervkittlande och svårpratat. Vi struntade i det och tipsade om ett sexkit att ta med på resan!


7. På [simpletag]Resekoll[/simpletag] älskar vi extravaganta, sjuka och överambitiösa [simpletag]hotell[/simpletag] med tveksamma koncept. Här har vi ett konsthotell i Berlin. Nej alltså, du BOR i konstverken!


8. Frilansjournalisten Anders Modig åkte till Schweiz på världens största klockmässa och blev bjuden på [simpletag]champagne[/simpletag]. Men han fick knappast röra klockorna, som stundtals gick för flera miljoner kronor.

9. Att rökarna skulle slå tillbaks på något sätt kanske inte var helt oväntat, men att starta ett flygbolag dedikerat till lasten kanske är att ta i?


10. Så kom då till slut flygplanet alla väntat på, och Airbus 380 verkar infria alla förväntningar. När får vi flyga till [simpletag]Thailand[/simpletag] med det?