Resesajt med en twist


Beans Around the World
är en något skruvad [simpletag]resesajt[/simpletag] grundad av två polare, amerikanerna Kevin och Gavin. Det hela började med de skickade en kvarglömd burk [simpletag]bönor[/simpletag] till varandra 1993 för att bli av med den, men "tävlingen" fick en ny innebörd när Kevins chef erbjöd sig att ta med bönorna till Kina och fota dem. Därefter har burken med svarta bönor varit i de flesta av [simpletag]USA[/simpletag]:s delstater, Frankrike, Skottland, Chile, [simpletag]Mexiko[/simpletag] och många fler länder, och år 2000 lades de första bilderna upp på internet. Nu har de flera hundra ambassadörer över hela världen, och en webshop med bönmerchandise.

På bilden befinner sig bönorna i [simpletag]Rumänien[/simpletag].

Läs mer och fascineras på www.beans-around-the-world.com