Västerås vill ta över efter Vattenfestivalen

www.beautytowncruisers.se

Efter att Vattenfestivalen drog sin sista suck har det varit få välbesökta stads[simpletag]festivaler[/simpletag] i Mälarområdet. Men nu satsar [simpletag]Västerås[/simpletag] på sina Mälarveckorna – mellan 9 juni till 14 juli fylls staden av över 400 000 besökare, om vi ska lita på arrangörernas beräkningar.

En rad etablerade [simpletag]svenska artister[/simpletag] uppträder under perioden, projektet Vi i Världen ska lära oss mer om [simpletag]klimathotet[/simpletag], och på ön Elba är det [simpletag]flower power[/simpletag]-tema, med konstutställning, "frigörande dans" och prova-på-[simpletag]nudism[/simpletag] (vad nu det innebär). Men flest besökare väntas ändå 5-7 juli, då världens största bilträff för [simpletag]amerikanska bilar[/simpletag], Power Big Meet, äger rum. Man räknar då med att välkomna närmare 15 000 bilar från 40 länder.

Läs mer på www.vasterasmalarstaden.se
www.bigmeet.com