Robert Young Pelton kommer alltid tillbaks levande

Om du är en av de resenärer som lider av dödslängtan och gör vad som helst för att söka nästa kick, är Robert Young Pelton en man för dig. Han har verkligen dedikerat sitt liv åt att dokumentera det som När och Fjärran aldrig ens får höra talas om. Han har skrivit böcker som Come Back Alive, Licensed to Kill, The World’s Most Dangerous Places och The Adventurist.

På hans hemsida www.comebackalive.com finns flera resurser för dig som vill nosa upp faror. Dangerpedia är en sökportal som använder sig av Wikipedias teknologi, men som enbart listar de farligaste platserna på jorden, och motiverar varför. Där kan vi läsa saker som " [simpletag]Sudan[/simpletag] is a big, bad, ugly place with a belligerent, extreme Islamic government hell-bent on choking the entire country under [simpletag]Islam[/simpletag]’s shroud." Really? Dit måste vi åka!

Kolla in www.comebackalive.com