Bo gratis med Hospitality Club

Man kan verkligen ta [simpletag]nätverkande[/simpletag]t hur långt man vill, och som nyfiken resenär är det bara att ta för sig av alla öppna famnar där ute (med visst mått av försiktighet kanske ska tilläggas!). Vi har tidigare skrivit om Couchsurfing, men det finns även andra alternativ. The Hospitality Club är inte lika omskrivet och ungdomligt som soffsurfarna, men förmodligen lika effektivt – nästan 300 000 medlemmar finns redo att ta hand om dig. När du registrerar dig väljer du exakt på vilka villkor du eventuellt kan tänka dig att ta emot någon i vardagsrumssoffan eller gästrumssängen. Vill du ha rökande kvinnor, vegetariska barnfamiljer, [simpletag]studenter[/simpletag] med många [simpletag]husdjur[/simpletag] eller ingen alls? Du behöver nämligen inte ge något för att ta: registera dig och börja kontakta medlemmar i länder med [simpletag]billiga flygbiljetter[/simpletag] och dyrt boende!