Rich Smith bröt mot USAs konstigaste lagar

Att [simpletag]USA[/simpletag]:s delstater stundtals lever med ytterst märkliga och föråldrade [simpletag]lagar[/simpletag] är ingen nyhet. Men vad händer om man faktiskt går in för att bryta mot dessa "lagöverträdelser"? Engelsmannen Rich Smith blev så nyfiken att han letade fram de 25 absolut fånigaste lagarna, åkte över till USA och försökte bryta mot dem. Det hela resulterade i boken You Can Get Arrested For That som blivit en succé, och sålt i över 50 000 exemplar.

Här är några av de fånigaste lagarna:
Det är förbjudet att:
– Ha oralsex i [simpletag]San Fransisco[/simpletag]
– Spela trumpet för att locka någon in i en butik i Indian Wells, Kalifornien
– Jaga val i Utah
– Bära [simpletag]getskägg[/simpletag] i Boston
– Sova på en ostfabrik i South Dakota
Undrar vad som händer om man gör allt samtidigt?

Läs artikel på Aftonbladet.se