Ving etablerar nya hotellkedjan Sunprime

Playa del Inglés at Resekoll.se

Efter 40 år med Vingresors framgångsrika [simpletag]Sunwing[/simpletag]-[simpletag]hotell[/simpletag] har nu ett nytt hotellkoncept tagit form. I oktober i år öppnar det första hotellet i [simpletag]Ving[/simpletag]s nya [simpletag]Sunprime[/simpletag]-serie, hotellet Sunprime Atlantic View i [simpletag]Playa del Inglés[/simpletag] på [simpletag]Gran Canaria[/simpletag]. Man har samarbetat med arkitekten Christian Aronsen, [simpletag]inredning[/simpletag]sföretaget R.O.O.M och hudvårdsföretaget Decleor, och fokus ligger inte på lyx, men på komfort för den kräsne och vuxne resenären som lätt styrs av hotellvalet.

På hotellet ska bland annat finnas möjlighet till personlig tränare, [simpletag]mountainbike[/simpletag], morgonyoga och mp3-spelare med ljudböcker. Alla rum har balkong eller terass, trådlöst nätverk, platt-tv med pc-uttag och alla de nordiska radiokanalerna.

Målsättningen är att etablera tio Sunprime-hotell i fem länder inom fem år.

Resekoll tycker att det hela l̴ter fantastiskt Рmen finns den m̴lgruppen verkligen just p̴ Playa del Ingl̩s?
  

One thought on “Ving etablerar nya hotellkedjan Sunprime”

Kommentarer inaktiverade.