Firstclassflyer.com lär dig konsten att bli uppgraderad


First Class Flyer
är en sida skapad av Matthew J Bennett. Den riktar sig inte bara till glassiga [simpletag]lyx[/simpletag]resenärer, utan till oss som har budget för en ekonomibiljett, men som uppskattar komforten i [simpletag]Business Class[/simpletag]. Med andra ord en hel del tricks och tips om hur man bokar smart, hur man lyckas bli uppgraderad och hur man "knäcker" [simpletag]flygbolag[/simpletag]ens hemliga kod och drar nytta av den. Haken? Man kan registrera sig för ett "gratisex" av pdf-tidningen, och man kan när som helst säga upp "[simpletag]prenumeration[/simpletag]en". Frågan är bara varför man måste lämna sitt kreditkortsnummer när det är ett [simpletag]gratiserbjudande[/simpletag]?

One thought on “Firstclassflyer.com lär dig konsten att bli uppgraderad”

Kommentarer inaktiverade.