Boeing Dreamliner fortfarande bara ett skal

Boeing Dreamliner 787 at Resekoll.se

Så här såg det ut när [simpletag]Boeing[/simpletag] presenterade sin vackra [simpletag]Dreamliner 787[/simpletag] för offentligheten. Och publik fick den – närmare 15 000 personer var på plats för att bevittna detta potentiella stordåd till flygmaskin. Men betraktarna fick snällt nöja sig med att se planet utifrån, rullandes på marken. Interiören är nämligen inte lika färdig som skalet, och eftersom man inte ens bjöd på en provflygning antas det att inte heller motorer och system är ordentligt installerade. Men snygg är den! Se mer på Gizmodo

2 thoughts on “Boeing Dreamliner fortfarande bara ett skal”

  1. De har även materialproblem med den. Eller hadde iaf sist jag läste ngt om den

  2. Är djävligt stolt att få vara med bygga delar till detta
    snygga plan/////

Kommentarer inaktiverade.