Prisvärt och uppkopplat lyxliv i Bangkok

Lebua Skybar at Resekoll. Photo: Joakim Raboff


Bangkok/Resekoll
– Sommar i [simpletag]Thailand[/simpletag] betyder lågsäsong och fast  vädret är riktig schysst, är vi just nu mitt i en av årets [simpletag]regnperiod[/simpletag]er. På de allra flesta turistorter i Thailand är det lugnt och lätt att få plats. Gatuförsäljarna lämnar en nästan ifred. Nästan.

I [simpletag]Bangkok[/simpletag] märks lågsäsongen allra tydligast. För även om det är långt 
ifrån folktomt, är turisterna relativt få. Många av de finare [simpletag]hotell[/simpletag]en sänker sina rumspriser rejält under sommaren och man kosta på sig lite extra lyx utan att ruinera sig.

Ett av Bangkoks just nu mest omtalade lyxhotell ligger på Silom Road i skyskrapan State Tower (67 våningar) – bara ett par kvarter från floden Chao Phraya.

Hotellet heter lebua och ingår i kollektionen ”Small Luxury Hotels of the World” och det är lätt att förstå varför. Här finns verkligen allt för gästen som vill både koppla av – och koppla upp sig.

Sviterna är påkostade och välutrustade, alla med spektakulär utsikt över megastaden Bangkok. Dessutom har samtliga rum bredband – både via kabel och trådlöst.

Här finns också pooler, barer och flera superfräscha restauranger att välja mellan, varav några är utomhus på skrapans tak! Att avnjuta en drink på t ex Sky Bar är bokstavligen en riktig höjdare!

Prisexempel:

För drygt SEK 800/natt bor man oerhört bekvämt i en lyxsvit på 66kvm. 
Perfekt för par och familjer. TV/DVD, trådlös telefon, rejäl frukost, morgontidning och bredband (4Mb/s) ingår.

One thought on “Prisvärt och uppkopplat lyxliv i Bangkok”

Kommentarer inaktiverade.