Designa ditt eget italienska äventyr med Self-Guided Adventures

Self-Guided Adventures at Resekoll.se


Self-Guided Adventures
är en [simpletag]researrangör[/simpletag] som låter dig tro att du sköter din resa själv, medan de hela tiden finns i bakgrunden. SGA lägger sitt fokus på Italien, och erbjuder resor med [simpletag]cykling[/simpletag], [simpletag]vandring[/simpletag] eller bilfärder i Umbria- och [simpletag]Toscana[/simpletag]trakten. Du väljer hur du vill ta dig fram genom landskapet, du väljer en plats, bokar flyg och bestämmer vilka datum och vilken hotellstandard som passar. Därefter sköter SGA resten, med hotell- och restaurangbokningar längs vägen, transport av ditt bagage mellan stoppen, samt färdinstruktioner och [simpletag]kartor[/simpletag]. Arrangören är ett Montana-baserat dotterbolag till Zephyr Adventures, och har anställda på plats i [simpletag]Italien[/simpletag] som kan sin sak.