Oslos operahus snart färdigt

Operahuset i Oslo, Foto: Christian von Essen

Så här ser det omtalade nya [simpletag]Norska Operahuset[/simpletag] ut för tillfället. 12 april 2008 är det tänkt att premiärföreställningen ska genomföras i huset, som har debatterats kraftigt i Norge, och vars ritnings- och byggplaner har löpt under de senaste sju åren. I Norge ifrågasätts givetvis behovet av att plöja ner så mycket pengar i en elitistisk [simpletag]finkultur[/simpletag], men [simpletag]opera[/simpletag]huset kommer förmodligen att få många fler användningsområden. Dessutom får [simpletag]Norge[/simpletag] äntligen en modern byggnad att känna sig stolta över. Men visst påminner den lite (bara lite) om Sydneys operahus?

Läs mer på Operaen.no.

3 thoughts on “Oslos operahus snart färdigt”

 1. Jag önskar veta mer om operahuset och dess program
  Hälsningar
  Sten Edgar Staxäng, Prästgårdsängen 6, 413 71 Göteborg

 2. Hej Sten Edgar!

  Jag skulle gärna skicka information om det norska operahuset om jag hade den tillgänglig. Jag föreslår istället att du besöker http://www.operaen.no för mer utförlig information och deras program för 2009.

  Mvh

  Christian von Essen / Resekoll.se

Kommentarer inaktiverade.