Gratis är gott på Lower Manhattan i höst

Visst är Downtown Alliance slogan lite fånig (“[simpletag]Lower Manhattan[/simpletag] is the place to be FREE”), men tanken är jättegod. Följande händer på nedre Manhattan i höst:

Under Augusti och September anordnas för sjätte året i rad festivalen River to River, som är en gratisfestival med [simpletag]film[/simpletag]kvällar, [simpletag]dans[/simpletag]uppvisningar, [simpletag]jazz[/simpletag]konserter och mycket annat. För aktuellt program, se www.rivertorivernyc.com.

Gratis stadsvandringar genom Lower Manhattan anordnas varje torsdag och söndag klockan 12. Under 90 minuter guidas vi genom områdets arkitektur, historia, personligheter och dess (ekonomiska) inflytande på världen. Ingen förbokning behövs för privatpersoner.

En gratisbuss tar turister och [simpletag]New York[/simpletag]-bor till butiker, sevärdheter och restauranger. Downtown Connection kör var tionde minut varje dag mellan 10-19:30. För karta över rutten, se här!

Dessutom: på åtta offentliga platser kring nedre [simpletag]Manhattan[/simpletag] upprättas [simpletag]trådlöst Internet[/simpletag] till allmänheten. Gratis, precis som det ska vara! För exakta platser, se här!