Tyskar är de jobbigaste resenärerna

Jobbiga tyskar?

Enligt en undersökning på Lastminute.com’s egna hemsidor i [simpletag]Sverige[/simpletag], Tyskland, [simpletag]USA[/simpletag], Storbritannien, Spanien och Italien, framgår det att 83% av de tillfrågade bokar sin [simpletag]resa[/simpletag] 0-4 månader innan avresa, att 64% packar sin resväska dagen innan de ska åka, att 57% samlar information om sin [simpletag]semester[/simpletag] på nätet, samt att 56% känner sig nykära i sin partner efter en härlig semester. Åtminstone tre av resultaten känns ju ganska uppenbara om man tänker på att det är [simpletag]Lastminute.com[/simpletag] som ställt frågorna.

Intressantare är då fynden som säger att [simpletag]tyskar[/simpletag] är de som oftast förargar flygpersonalen (35% anser detta) med svenskarna på en god andraplats (12%). 24% anser att tyskar snarkar mest ombord – tvåa även där är svenskarna med 14%. 32% anser att amerikaner pratar mest på planet, och 48% tycker sig veta att jänkarna också har störst och tyngst resväskor.