Bär kartan runt halsen på nästa resa

Fullkomligt meningslöst eller världens bästa present? Map Scarves gör i alla fall silkessjalar till glamorösa globetrotters med dåligt lokalsinne. Aldrig mer behöver vi veckla ut den fuktiga turistkartan som visar hela världen att vi är förvirrade och ett lätt byte, och som ALDRIG går att vika ihop igen. [simpletag]Map Scarves[/simpletag] är nämligen kartor. Och scarves! Hittills finns den banbrytande produkten med [simpletag]kartor[/simpletag] över [simpletag]London[/simpletag], [simpletag]Paris[/simpletag], [simpletag]Rom[/simpletag], Venedig, Wien, [simpletag]Berlin[/simpletag], [simpletag]New York[/simpletag], Washington DC och [simpletag]San Fransisco[/simpletag] (bilden). Nu kan folk se att du är turist OCH att du har ganska konstig smak. När kommer Stockholm?