Lufthansa inviger ny lyxlounge i München

First Class lounge in München at Resekoll.se Photo: Bernd Hollin

Så här ser den ut, Lufthansas nya förstaklasslounge som ska få de tunga affärsresenärerna att längta till nästa stopover på flygplatsen i [simpletag]München[/simpletag]. På två våningar och 860 kvadratmeter återfinns [simpletag]gourmet[/simpletag]restaurang, egna pass- och säkerhetskontroller, baravdelning, jacuzzi och en härligt dekadent [simpletag]cigarr[/simpletag]lounge, med tilltugg och drinkar.

Foto: Bernd Hollin

One thought on “Lufthansa inviger ny lyxlounge i München”

  1. Jag var där på invigningen den 7 augusti. Det var en tjusig lounge för max 70 personer med a la carte matsedel. fina viner och t ex 15 olika mineralvatten att välja på. Och allt samlat i loungen, även säkerhets- och passkontroll.

Kommentarer inaktiverade.