Dragon Gate bygger broar mellan Sverige och Kina

Antagligen är det fler än vi som kört förbi den här kinesiska byggnationen på E4 vid [simpletag]Älvkarleby[/simpletag], strax söder om [simpletag]Gävle[/simpletag] och gnuggat sig förvånat i ögonen. Har vi kört fel? Men Dragon Gate är varken en gränspost in i Mittens Rike eller en attraktion på en lokal nöjespark – det är nämligen ett svensk-kinesiskt kulturcenter, där kinesiska delegationer kan invigas i det svenska (affärs)livet lugnt och försiktigt. Men frågan är om det verkligen är sin egen kultur man vill hälsa på? Och vad tänker man om Sverige när en Preem-mack, en motorväg och [simpletag]Dragon Gate[/simpletag] är det första man ser? Nåväl, naturligtvis inhyser Dragon Gate även svenska [simpletag]konferenser[/simpletag], samtidigt som man också lär upp svenska affärsmänniskor i kinesisk kultur. Dessutom finns det [simpletag]shopping[/simpletag], restauranger och hälso- och [simpletag]kampsport[/simpletag]scenter.

Kolla in www.dragongate.se