Clarion Hotel Sign öppnar i februari 2008

Clarion Hotel Sign at Resekoll.se

En stor anledning till att hotellpriserna ökat i [simpletag]Stocholm[/simpletag] är att besökstrycket ökat samtidigt som utbudet inte gjort det i samma utsträckning. Men det blir ändring på det när Clarion Hotel Sign slår upp portarna till hela 558 sprillans nya rum på Norra Bantorget i Stockholm. Spaanläggning med behandlingsrum, bankettsal med 700 platser, en uppvärmd utomhuspool och à la carte-restaurang ska få [simpletag]konferens[/simpletag]- och affärsgästerna att bosätta sig mitt i Stockholm city ett par dagar om året. Redan nu kan du boka rum och konferens på www.clarionsign.com. Om du är i [simpletag]hotellbranschen[/simpletag] borde du också kolla in alla nya [simpletag]jobbmöjlighter[/simpletag] som öppnar sig på www.jobsatclarionhotels.com.