Vingresor säger adjö till grisfesten

Sheraton Salobre Golf Resort, Photo: Ã…ke E:son Lindman

Vingresor drar i dagarna igång sin nya kampanj mot den gängse (förlegade?) synen på Kanarieöarna, svenskarnas absoluta favoritresmål. Reklambyrån Forsman & Bodenfors har hjälpt Vingresor med kampanjen, som går under parollen "Adjö [simpletag]Grisfest[/simpletag]", och syftar till att rikta fokus bort från svennesvineri och mot den nya tidens svala lyx- och [simpletag]designhotell [/simpletag]som Vingresor erbjuder på [simpletag]Kanarieöarna[/simpletag]. Bilderna till kampanjen är tagna av den store [simpletag]arkitektur[/simpletag]- och [simpletag]inredning[/simpletag]sfotografen [simpletag]Åke E:son Lindman[/simpletag], och den fina kampanjsajten finner du här.

Kolla även in Åkes ymniga portfölj på www.lindmanphotography.com.