Arlanda Visitor Center informerar om Stockholm

Arlanda Visitor Center at Resekoll.se Photo by Lasse Modin / LFV

Den 21 september 2007 öppnar ett nytt Arlanda Visitor Center på [simpletag]Arlanda[/simpletag] [simpletag]flygplats[/simpletag]. Satsningen är ett samarbete mellan Luftfartsverket och Stockholm Visitors Board, och ska stärka [simpletag]Stockholm[/simpletag]sbesökarnas förstaintryck lite extra. 18 miljoner resenärer passerar genom Arlanda varje år, och på Arlanda Visitor Center, som placeras ut i Terminal 2 och 4, ska vi kunna lära oss mer om allt vad Stockholm har att erbjuda. Även Arlandas hemkommun [simpletag]Sigtuna[/simpletag] kommer att bidra till centret med en heltidstjänst för att informera om Sigtunaområdets många aktiviteter och boenden.

One thought on “Arlanda Visitor Center informerar om Stockholm”

Kommentarer inaktiverade.