Yotel öppnar på Heathrow

Yotel at Resekoll.se

Simon Woodroffe är en brittisk entreprenör som har ett nätverk av affärsverksamheter inom sitt YO! Company. YO! Sushi grundades i London för tio år sedan, och har nu växt till en kedja med hela 36 restauranger. I pipelinen ligger projekt som modemärket YO! Japan, podcastserien RadiYO! och spa-konceptet YO! Zone. Känns det tröttsamt? Då ska du inte boka rum på Woodroffes lilla hotellkedja som givetvis heter YOTEL, och som hittills finns på [simpletag]London[/simpletag]-flygplatserna Heathrow och Gatwick. Konceptet är enkelt – compact living. "På 10 kvadratmeter finns allt du finner på 4-stjärniga [simpletag]hotell[/simpletag]", skryter YOTEL. Det finns två typer av rum – Standard och Premium, med gratis internet och [simpletag]platt-tv[/simpletag] i båda. Prova nästa gång du missat din connecting flight från London – du kan till och med hyra ett rum i fyra timmar för 25 pund om du vill.