Tvätta dina kläder själv på resan

Saknar du hushållssysslorna när du är ute och resor? Eller är du bara allergisk mot tanken på att skicka iväg dina smutsiga kläder till främlingar på en okänd bakgata utan att veta vad det kommer att kosta, vilka suspekta tvättmedel som används, och vilka av familjens barn som kommer att klä ut sig i dina turisttrasor innan du får tillbaks dem? Är du på långresa måste du ju ändå tvätta förr eller senare, så här kanske lösningen finns. Den här lilla portabla tvättmaskinen rymmer 6,5 liter, så en del får man ju plats med. Vore det inte ganska coolt att bara resa med tandborste, pass, biljett, underkläder, en extra t-shirt och… en tvättmaskin?

2 thoughts on “Tvätta dina kläder själv på resan”

 1. Häftig grej, skriv gärna ut vad den heter, vad företaget som säljer den heter, finns återförsäljare i Sverige, osv osv

 2. Hej Jessica!

  Det här är spännande. Det visar sig nämligen att denna Astone Mobile Washer figurerat på precis varenda liten nördig prylblogg som finns under de senaste åren (jag hittade den från början på underbara geekytraveller.com). Problemet är just att ingen verkar veta var den finns att få tag i, så din synpunkt är minst sagt befogad. Astone.com.au (som det hela tiden hänvisas till) tycks inte saluföra något liknande. Det enda någorlunda klargörande – men föga hoppingivande – svaret får vi från en kommentar på ohgizmo.com för snart ett och ett halvt år sedan:

  ——
  # Lisa Says:

  Dear All, the Astone Mobile Washer isn’t available for sale at this time as it is still being manufactured. There is no estimated date for sale as yet.
  When it becomes available you can buy it from http://www.astone.com.au
  Posted 9:42 pm on January 15th, 2007
  ——

  Det ser med andra ord mörkt ut för den portabla tvättmaskinen. Men med tanke på antalet intressenter borde någon ta och producera den illa kvickt och tjäna sig en hacka.

  Vi på Resekoll.se ber om ursäkt om vi med denna vilseledande eller bristfälliga information åsamkat någon läsare förvirring, leda eller tillfällig värk.

Kommentarer inaktiverade.