Scandic letar efter det perfekta hotellrummet

Krook & Tjäder

Scandic Hotels har bestämt sig för att renovera 2 000 rum under det kommande året. Men för att förvissa sig om att få till en långsiktig och smart lösning har man tillfrågat sina kunder vad de tycker om saken. I fokusgrupper har skandinaviska affärsresenärer fått diskutera fram förslag till förbättrad [simpletag]hotell[/simpletag]komfort. Med undersökningen som utgångspunkt har en arkitekttävling utlysts, och från denna har fem byråer fått i uppgift att skapa varsitt rum. På Scandic Malmen i Stockholm presenterades idag de fem förslagen för pressen. Representanter från Stay, Murman, Krook & Tjäder, Artek och Doos fick visa sina rum – compact living på hög nivå. Nu är det dags för gäster och personal att praktiskt evaluera de olika alternativen. I slutändan ska två vinnare koras, vars [simpletag]design[/simpletag] ska ligga till grund för massproduktion på [simpletag]Scandic[/simpletag]. På bilden ser du norska byrån Stays ganska maskulina förslag. Här nedan kan du se de övriga.

 

Artek at Scandic - Resekoll.se
Artek

Doos at Scandic - Resekoll.se
Doos

Krook & Tjäder at Scandic - Resekoll.se
Krook & Tjäder

Murman at Scandic - Resekoll.se
Murman