Kungliga Kurorter

Kungliga Kurorter РMaria Thulin Kindblom (Arena Bokf̦rlag)

De senaste årens trender med personlig utveckling, autencitet, inre välbefinnande och ekologiskt medvetna val inom turism och konsumtion, har möjliggjort en marknad inte bara för den här boken, utan framförallt för dess innehåll. Kungliga Kurorter är en del av Arenas trevliga serie med Utmärkta Resmål, och tar oss med till klassiska lyx[simpletag]spa[/simpletag]n och upphottade källor och kurorter i främst Sverige. Men det är inte bara adressuppgifter och stiliga bilder, utan vi får med oss en liten historia bakom varje plats också. För den historieintresserade är [simpletag]Kungliga Kurorter[/simpletag] således en trevlig geografisk resa bland nordeuropeisk badkulturkuriosa, välgörande källor och kunglig fåfänga.

One thought on “Kungliga Kurorter”

  1. Intressant läsning! Kan tipsa om en sajt som jag nyss råkade hamna på där man kan hitta spa över hela Sverige på ett enkelt sätt. Det är ju så underbart att vara på spa!

Kommentarer inaktiverade.