Vad irriterar dig på resan?

Irritation på resan - Resekoll.se

Att resa kan vara väldigt påfrestande. Men blir vi mer irriterade på våra medresenärer nuförtiden? Långa köer, skräniga ungar, bräkiga turister, förseningar och rigorösa säkerhetskontroller kan få de mest oanade humörsvängningar att titta fram. Och då har vi inte ens klivit på planet. Kanadensiska Travelocity frågade sina kunder vilka saker de irriterar sig mest på hos sina medresenärer. Överst på listan hittar vi faktiskt den lilla, men ack så irriterande sparken i sätet bakom. Därefter tyckte kanadensarna ytterst illa om folk som talar högt eller svär, folk som lyssnar på hög musik, grannen som tar hela armstödet, den ofta häpnadsväckande ignoranta gesten i att luta sätet hela vägen bakåt, samt folk som tar av sig skorna. Vad tycker du är störigast?

Via Reuters.