14 bluffar att undvika på resan

Alla som rest lite vet tyvärr att man inte kan lita på alla man möter. Ibland känns det faktiskt som om man inte kan lita på någon. Reseindustrin är en extremt stor och kapitalintensiv sådan, och bedrägerier inträffar överallt från hotellbokning och valutaväxling till falska polismän, fejkade samtal från hotellreceptionisten och butiker som stänger dagen efter att du halat fram sedelbunten för din förskottsbetalning. I samma ögonblick som insikten och förnedringen slår till någonstans i mellangärdet, inser hjärnan samtidigt att "här finns det en bra historia att berätta".   
Läs Times Online: The 14 Best Travel Scams.

One thought on “14 bluffar att undvika på resan”

  1. Förvånansvärt många av dessa scams som verkar nästan specialanpassade för britter och/eller rätt så korkade människor. Ger lite bitter eftersmak tycker jag nog.

Kommentarer inaktiverade.