Ryanair tar betalt på toaletten

Flygplanstoalett - Resekoll.se

Att Ryanair hämtar mycket av sin livskraft ur mediala provokationer och frustrerande avgifter har gått få resenärer förbi, men ibland går det lite för långt. Igår kväll damp ett nytt pressmeddelande ned, som berättade att man från och med den 1 april (nudge, nudge) inför en ny toalettavgift. Två euro ska det kosta, och helst bör man i framtiden förstås boka sitt toalettbesök på nätet innan avgång – då kostar det nämligen hälften så mycket och man går före i kön! Ju längre besök, desto mer kostar det också. För frekventa toalettbesökare kommer det finnas klippkort. Betalningen sker i en oerhört sympatisk apparat på insidan av toalettdörren, och först när man betalat kommer man också ut.  

4 thoughts on “Ryanair tar betalt på toaletten”

  1. Om det inte vore för att jag också fick pressmeddelandet igår hade jag trott att det var ett aprilskämt! Eller har irländarna månne en annan tradition att gå ut med dem dagen innan?

  2. Ah där ser man! =) Jag läste det uppenbarligen för tidigt! Men helt osannolikt hade det ju inte varit, bortsett från betalning på insidan då kanske…

Kommentarer inaktiverade.