Streetsmart i Kina

Encounter - Resekoll.se Photo: Christian von Essen

Oavsett om du ska till OS 2008, demonstrera mot munkvåldet eller bara shoppa fejkväskor, behöver du någon som guidar dig i Kina. Vilken tur då att Lonely Planet fortsätter sin snygga, behändiga och relativt pedagogiska serie Encounter med världsmetropolerna Shanghai och Beijing. Som vanligt uppdaterade och intierade tips från faktiska infödingar, färgkodat och sorterat under respektive stadsdel. 

One thought on “Streetsmart i Kina”

  1. Encounter (tidigare Best of och innan dess Condensed) är mina favoriter. Har närmare 10 olika för stora asiatiska städer. Framförallt tunnelbanekartor och inzoomade kartor över de viktigaste stadsdelarna är guld värda.
    Går ned i shortsens sidoficka vilket vanliga LP och RG def inte gör.

Kommentarer inaktiverade.