Slipp trassel med *cordctrl

*cordcntrl at Resekoll.se

Det är en sak man alltid kan vara säker på – finns det två sladdar i samma begränsade utrymme kommer dessa oundvikligen att försöka para sig förr eller senare. Vid närmare eftertanke behöver det bara finnas ett par hörlurar för att det ska ta hela tunnelbanefärden innan man kan börja lyssna på musik i iPoden.

Mikael Schelin har uppfunnit en enkel lösning på problemet – *cordctrl fungerar nästan som en spole, där du enkelt lindar upp hörlurarna och låser fast sladden. Resultatet blir att du aldrig mer behöver fiska upp din iPod som ett stort nät fullt med bråte – förutsatt att du använder *cordcntrl på dina andra apparater också förstås. Produkten säljs bland annat på Designtorget, Nitty Gritty och på nätet hos Caliroots.com. Snart finns mer info på Cordctrl.com. Företaget heter passande nog control your wires AB.