Sunbrella fixar strandhänget

Sunbrella at Resekoll.se 

Visst är det ett av livets stora irritationsmoment att man måste köpa åtta enorma och svindyra batterier för att ta med sig den gamla bergsprängaren på beachutflykten? Det är för att vi inte visste om Sunbrella. Detta finurliga parasoll är nämligen inte bara ett parasoll, utan ett litet soldrivet kraftverk också! Sunbrella kan få ur sig hela 282 fräscha watt för dig och dina vänner att dela på. Koppla in stereo, mobilladdare, locktång, fön, våffeljärn eller vad du nu alltid drömt om att ha med dig på stranden. Läs mer på Yanko Design.

2 thoughts on “Sunbrella fixar strandhänget”

  1. This product is already patented, manufactured and is being sold. http://www.thesolarsolace.com The company is Solar Solace LLC and the inventor/CEO is Arian Reyes. The umbrella, or Sun-brella, is like a traditional umbrella but has solar panels on it.

Kommentarer inaktiverade.