Hyr boende med Ryanair

Ryanairvillas.com

Visst har Ryanair haft samarbetsavtal inom en rad olika besläktade branscher. Men nu tar lågprisbolaget steget fullt ut och lanserar sin nya tjänst – Ryanairvillas.com. Just det, det handlar om att ha någonstans att sova när du väl har hittat din superbilliga resa. På den nya sajten kan du som äger ett konkurrenskraftigt boende annonsera ut din lya till Ryanairs 60 miljoner resenärer. Den första veckan kostar annonsen "bara" 100 euro. Är det ingen mer än vi som tycker att det känns lite … dyrt? Nästa fråga: finns det lika många kostnadsbelagda extratjänster i lägenheten man hyr som på flighterna?

2 thoughts on “Hyr boende med Ryanair”

  1. Ja alltså själva reapriset gäller bara första veckan, sen kostar det tydligen det dubbla. Men man betalar för ett helt år. Vid närmare eftertanke är det faktiskt inte alls särskilt dyrt…

Kommentarer inaktiverade.