Sexistiska passfodral?

 

Passport holder for her - Resekoll.sePassport holder for him - Resekoll.se

Vid en första anblick känns det både dammigt, gubbigt och lite lite upprörande att man ska särskilja något så banalt som ett passfodral baserat på könstillhörighet. Men så funderar man ett par sekunder till, och inser att det alltid är samma tjafs om vems pass som är vems, och vem som har ens identitetshandlingar i en minst sagt eklektiskt packad handväska på toaletten. Och med ens låter inte Passport holder for her och for him som en dålig ide längre. Köp dem i äkta skinn hos Bluebox.se! Kostar ca 139 kronor styck. 

2 thoughts on “Sexistiska passfodral?”

  1. Har jag helt fel eller har tillverkaren lite problem med den engelska grammatiken?
    Jag trodde att det hette ”Her passport holder” och inte ”Hers passport holder”…

Kommentarer inaktiverade.