FlygTrygg – verktyg för flygrädda

FlygTrygg - Resekoll.se 

Är du flygrädd? Nu tar researrangören Fritidsresor sitt ansvar och lanserar under sitt varumärke FlygTrygg vad man kallar "världens första interaktiva egenbehandling mot flygrädsla". Det är alltså kognitiv beteendeterapi det handlar om, och den flygrädde ska helt enkelt kunna bota sig själv genom filmsekvenser och egna övningar. I paketet (som kostar 485 kronor + porto) ingår ett kompendium och en dvd, där du kan se både förbredelser, start och landning inifrån flygplanets cockpit. Frågan är om det gör en mindre rädd. 
Läs mer om flygrädsla på www.fritidsresor.se/Inspiration/Flyg-Trygg

One thought on “FlygTrygg – verktyg för flygrädda”

  1. Detta är på intet sätt nytt!

    SAS har sysslat med flygrädsle kurser i 20 år.
    Påståendet att detta skulle vara nytt är därmed något av en överdrift.

Kommentarer inaktiverade.